Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Middleditch & Schwartz

Serie, 2020
Middleditch & Schwartz
Komikerduoen Thomas Middleditch og Ben Schwartz vender små idéer til hylende morsomme historier i denne serie med fuldkommen improviserede comedy-specials.
Serien Middleditch & Schwartz er en Netflix Original og udkom i 2020. Middleditch blev Emmy-nomineret for sin rolle i Silicon Valley, og Schwartz er kendt som Jean-Ralphio i Parks and Rec. Egnet for personer over 16 år. Middleditch & Schwartz kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Absurd, Ukonventionel, Skæv.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Middleditch & Schwartz på IMDB

Score: 8,5 ud af 10

Thomas Middleditch ("Silicon Valley") and Ben Schwartz ("Parks and Recreation") perform two-person long-form improv.

Skuespillere i Middleditch & Schwartz

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk - synstolkning;engelsk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom Middleditch & Schwartz

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.
Kan du høre mig?
Tre venner i et lavindkomstkvarter finder humor og håb i deres liv, mens de kæmper med dårlige kærester og dysfunktionelle familier.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Dokumentarserien er baseret på beretninger fra Epsteins ofre og undersøger, hvordan den dømte sexforbryder udnyttede sin rigdom og magt til at udføre sine forbrydelser.
Space Force
En firestjernet general arbejder modstræbende sammen med en excentrisk videnskabsmand om at gøre det amerikanske militærs nyeste afdeling, Rumvåbnet, klar til start.