Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Mindhorn

Film, 2017, 88 minutter
Mindhorn
Da en syg morder fortæller politiet, at han kun vil snakke med en fiktiv tv-detektiv fra 80'erne, påtager den afdankede skuespiller, som spillede detektiven, sig sagen.
Filmen Mindhorn er en Netflix Original og udkom i 2017 og varer 88 minutter. Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mindhorn på IMDB

Score: 6,3 ud af 10

Mindhorn is a movie starring Julian Barratt, Simon Farnaby, and Essie Davis. A has-been actor best known for playing the title character in the 1980s detective series

Skuespillere i Mindhorn

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk - synstolkning
Undertitler: engelsk;tysk;svensk;dansk

Mere ligesom Mindhorn

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Drager: Redningsrytterne: Jagten på den gyldne drage
Der er spændende eventyr i vente for redningsrytterne, når de tager ud for at finde et værdifuldt gyldent drageæg og beskytte det mod onde pirater.
Maska
En ambitiøs ung skuespiller er fast besluttet på at få succes og overvejer at forlade sin elskede iranske café, som hans familie har drevet i generationer.
Crip Camp: Starten på en revolution
En banebrydende sommerlejr motiverer en gruppe handicappede teenagere til at starte en bevægelse, der baner vejen mod større ligestilling.
Tom Segura: Ball Hog
Tom Segura scorer nogle gode grin over tåkrummende, intime historier om mødre, fædre, det at følge sine drømme – og andre ting, man helst vil glemme.
Platformen
I et fængsel, hvor de indsatte på de højere etager får bedre mad end indsatte på de lavere etager, prøver én mand at ændre systemet, så alle får nok.