Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Miracle in Cell No. 7

7. Kogustaki Mucize
Film, 2019, 132 minutter
Miracle in Cell No. 7
En psykisk handicappet far, der er adskilt fra sin datter, må bevise sin uskyld, da han fængsles for mordet på en kommandørs datter.
Filmen Miracle in Cell No. 7 udkom i 2019 og varer 132 minutter. Egent for børn over 16 år. Denne film er Følelsesladet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Miracle in Cell No. 7 på IMDB

Score: 8,3 ud af 10

A story of love between a mentally-ill father who was wrongly accused of murder and his lovely six years old daughter. The prison would be their home. Based in 2013 Korean movie "Miracle in cell No. 7".

Skuespillere i Miracle in Cell No. 7

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tyrkisk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk;tyrkisk

Mere ligesom Miracle in Cell No. 7

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
Choked: Money Talks
En bankansat, der lider under sin arbejdsløse mands gæld – og sine egne bristede drømme – finder et hemmeligt lager af en tilsyneladende uendelig mængde penge derhjemme.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Da 5 Bloods
Fire afroamerikanske veteraner vender tilbage til Vietnam årtier efter krigens afslutning for at finde resterne af deres gruppeleder – og en guldskat. Af Spike Lee.