Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Mission of Honor

Film, 2019, 82 minutter
Mission of Honor
Da nazisterne truer med at overtage magten i luftrummet over Storbritannien, ankommer en eskadron af polske piloter for at hjælpe RAF i kampen mod deres fælles fjende.
Filmen Mission of Honor udkom i 2019 og varer 82 minutter. Denne film er Medrivende.

Mission of Honor på IMDB

Score: 5,9 ud af 10

Mission of Honor is the story of Hurricane Squadron 303, a group of brave pilots who fought in the skies over England in WW2, not just to keep Great Britain free from the Nazis, but also to keep alive the very idea of their own country, which had existed in its modern form for barely twenty years before it was crushed between the opposing jaws of Germany and Russia. Equipped with the almost-obsolete Hurricane and (with some initial reluctance) given RAF blue uniforms, while they fought, Poland lived.

Skuespillere i Mission of Honor

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk - synstolkning;engelsk [original]
Undertitler: dansk;engelsk;svensk

Mere ligesom Mission of Honor

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Nada a Perder 2
Mens den kirke, som Edir Macedo har været med til at grundlægge, er omgivet af kontrovers, må han håndtere svigt, politik og personligt tab i del to af denne biografi.
The Stranded
En flok elever, som er fanget på en ø ødelagt af en tsunami, prøver at bevare håbet. Men mystiske kræfter ser ud til at arbejde imod dem.
Earthquake Bird
I 1980'ernes Tokyo bliver en gådefuld udlandssvensker mistænkt for at have dræbt sin ven, som er blevet væk efter et trekantsdrama med en lokal fotograf.
Paradise Beach
Mehdi kommer ud af fængslet og planlægger at få ordnet gamle sager. Men først skal han genoprette forbindelsen med sin bande, der nu bor i en idyllisk badeby i Thailand.
Grønne æg med skinke
Modsætningerne Guy og Sam begiver sig ud på en rejse for at redde et truet dyr og lærer undervejs at prøve nye ting såsom venskab – og en vis velsmagende ret.