Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Mission of Honor

Film, 2019, 82 minutter
Mission of Honor
Da nazisterne truer med at overtage magten i luftrummet over Storbritannien, ankommer en eskadron af polske piloter for at hjælpe RAF i kampen mod deres fælles fjende.
Filmen Mission of Honor udkom i 2019 og varer 82 minutter. Denne film er Medrivende.

Mission of Honor på IMDB

Score: 5,9 ud af 10

Mission of Honor is the story of Hurricane Squadron 303, a group of brave pilots who fought in the skies over England in WW2, not just to keep Great Britain free from the Nazis, but also to keep alive the very idea of their own country, which had existed in its modern form for barely twenty years before it was crushed between the opposing jaws of Germany and Russia. Equipped with the almost-obsolete Hurricane and (with some initial reluctance) given RAF blue uniforms, while they fought, Poland lived.

Skuespillere i Mission of Honor

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk - synstolkning;engelsk [original]
Undertitler: dansk;engelsk;svensk

Mere ligesom Mission of Honor

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Betaal
Embedsmænd, hyret til at flytte et landsbysamfund for at gøre plads til en ny motorvej, slipper en gammel forbandelse og en hær af britiske soldaterzombier løs.
All Day and a Night
En ung mand, der afsoner en livstidsdom, ser tilbage på de mennesker, de omstændigheder og det system, der gjorde, at han begik en forbrydelse.
The Half Of It
Da kvikke, fattige Ellie Chu går med til at skrive et kærlighedsbrev for en sportsmand, regner hun ikke med at blive venner med ham – eller falde for hans udkårne.
Extraction
En hærdet lejesoldats mission bliver en kamp for overlevelse, da han sendes til Bangladesh for at redde en narkobarons kidnappede søn.
Betonrus
En ung mand vil gøre alt for at blive rig, og sammen med sin tvivlsomme makker skaber han kaos på Berlins ejendomsmarked, indtil de gode tider truer med at ødelægge alt.