Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Mokalik (Mechanic)

Film, 2019, 99 minutter
Mokalik (Mechanic)
En ung mands liv ændres, da han skal arbejde på et værksted langt fra sit forstadshjem, indtil en ny mulighed tvinger ham til at træffe et svært valg.
Filmen Mokalik (Mechanic) udkom i 2019 og varer 99 minutter. Mokalik (Mechanic) kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Underspillet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mokalik (Mechanic) på IMDB

'Mokalik' follows the career of an 11-year-old boy, Ponmile, from the middle-class suburbs who spends the day as a lowly apprentice at a mechanic workshop in order to view life from the ...

Skuespillere i Mokalik (Mechanic)

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom Mokalik (Mechanic)

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Our Godfather – historien om en mafiaboss
I 1986 blev Tommaso Buscetta den første højtstående mafiaboss nogensinde til at vidne mod mafiaen. Det kostede ham og hans familie alt.
Los Tigres del Norte at Folsom Prison
Det højtelskede norteño-band Los Tigres del Norte optræder i Folsom-fængslet på 50-årsdagen for Johnny Cashs ikoniske koncert.
Kardec
I det 19. århundredes katolske Frankrig kommer professor Léon Rivail i politiets søgelys, da han efter en seance grundlægger spiritismen.
Jaoon Kahan Bata Ae Dil
Et pars æstende og mere og mere konfliktskabende interaktion i løbet af en aften i Mumbai sætter deres forhold så meget på spidsen, at det truer med at gå op i limningen.
Are We Done Yet?
Da myndighederne arresterer hans unge søn, må en taxachauffør overbevise retten og den frådende presse om, at sønnen ikke er den gerningsmand, de er ude efter.