Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Mokalik (Mechanic)

Film, 2019, 99 minutter
Mokalik (Mechanic)
En ung mands liv ændres, da han skal arbejde på et værksted langt fra sit forstadshjem, indtil en ny mulighed tvinger ham til at træffe et svært valg.
Filmen Mokalik (Mechanic) udkom i 2019 og varer 99 minutter. Mokalik (Mechanic) kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Underspillet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mokalik (Mechanic) på IMDB

'Mokalik' follows the career of an 11-year-old boy, Ponmile, from the middle-class suburbs who spends the day as a lowly apprentice at a mechanic workshop in order to view life from the ...

Skuespillere i Mokalik (Mechanic)

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom Mokalik (Mechanic)

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

All Day and a Night
En ung mand, der afsoner en livstidsdom, ser tilbage på de mennesker, de omstændigheder og det system, der gjorde, at han begik en forbrydelse.
The Half Of It
Da kvikke, fattige Ellie Chu går med til at skrive et kærlighedsbrev for en sportsmand, regner hun ikke med at blive venner med ham – eller falde for hans udkårne.
Betonrus
En ung mand vil gøre alt for at blive rig, og sammen med sin tvivlsomme makker skaber han kaos på Berlins ejendomsmarked, indtil de gode tider truer med at ødelægge alt.
Jord og blod
En savværksejer og hans teenagedatter bliver involveret i en dødbringende konflikt, da en narkohandler gemmer stjålen kokain på deres fjerntliggende ejendom.
Sergio
Passioner, idealer og bitre realiteter kolliderer, da den karismatiske FN-diplomat Sergio Vieira de Mello fanges i en livstruende situation i Irak.