Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Money

Geld
Film, 2016, 84 minutter
Money
To industrispioner, der har tjent 5 millioner dollar på at sælge hemmeligheder, bliver holdt som gidsler af en tyv, og så begynder kampen om, hvem der har overtaget.
Filmen Money udkom i 2016 og varer 84 minutter. Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Money på IMDB

Score: 5,6 ud af 10

Money is a movie starring Kellan Lutz, Jesse Williams, and Jamie Bamber. Two wealthy businessmen are about to get away with $5 million in ill-gotten money until their plans are revealed by an uninvited house guest.

Skuespillere i Money

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: svensk;engelsk;dansk

Mere ligesom Money

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Inden faldet
En ulykke i en øde træningslejr efterlader en gruppe preppere i en bitter strid og fanget i en brutal kamp med livet som indsats.
Beboeren
En arbejdsløs reklamechef begynder at forfølge de nye lejere af hans tidligere hjem, og hans motiver mod familien tager en dyster drejning.
Altered Carbon: Resleeved
På planeten Latimer må Takeshi Kovacs i følgeskab med en benhård agent fra CTAC beskytte en tatovør under efterforskningen af en mafiaboss' død.
Lost Girls
En mor leder desperat efter sin datter. Hun kæmper for at afdække sandheden — og hjælper med at afsløre en række uopklarede mord. Baseret på en sand historie.
Miracle in Cell No. 7
En psykisk handicappet far, der er adskilt fra sin datter, må bevise sin uskyld, da han fængsles for mordet på en kommandørs datter.