Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Møntkuppet

Film, 2017, 97 minutter
Møntkuppet
Da en krise truer med at ødelægge deres skole, lægger fire teenagere en vovet plan for at skaffe 10 mio. dollars. Første skridt er at bryde ind i USA's møntfabrik.
Filmen Møntkuppet er en Netflix Original og udkom i 2017 og varer 97 minutter. I hovedrollen er Sasha Pieterse, der vandt en Teen Choice Award for rollen som Alison DiLaurentis i Pretty Little Liars. Denne film er Medrivende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Møntkuppet på IMDB

Score: 4,8 ud af 10

United by dire circumstances, four unlikely allies from a Philadelphia prep school - the hacker, the slacker, the athlete, and the perfect student - band together to attempt the impossible: steal from the U.S. Mint.

Skuespillere i Møntkuppet

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk - synstolkning
Undertitler: engelsk;tysk;svensk;hollandsk;dansk

Mere ligesom Møntkuppet

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Spelling the Dream – Stavemestrene
Denne dokumentar følger fire håbefulde deltagere og ser nærmere på det faktum, at indisk-amerikanere har domineret de nationale stavemesterskaber i USA i årevis.
Dyt! Dyt! Billy Bilsen: Julles dans
Carson-børnene vinder et talentshow med en dans, som Cory har opfundet. Men da Julle-dansen får succes, får hans lillesøster al opmærksomheden.
Familien Willoughby
Fire søskende, der har nogle meget egoistiske forældre, planlægger at slippe af med dem for altid og skabe deres egen fuldkommen uperfekte familie.
Wrestlingmasken
En ung WWE-fan med en magisk maske skaber kaos, da han deltager i en brydekonkurrence mod en intimiderende rival.