Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Mord i Wales

Serie, 2016, 204.680 Bedømmelser
Mord i Wales
En betjent med personlige problemer forlader London for at slå sig ned på landet i Wales og ender et sted med hemmeligheder, der er lige så mørke som hans egne.
Serieen Mord i Wales udkom i 2016. Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn.Denne Serie er Intellektuel, Mørk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mord i Wales på IMDB

Score: 8 ud af 10

A noir crime drama drama set in Aberystwyth, Wales, where the knackered and troubled but intense DCI Tom Mathias in search for redemption, while solving hate crimes.

Trailer

Skuespillere i Mord i Wales

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: dansk;finsk;norsk bokmål;svensk

Mere ligesom Mord i Wales

Luther

Luther

(2019)

Sherlock

Sherlock

(2017)

Broen

Broen

(2015)

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Kan du høre mig?
Tre venner i et lavindkomstkvarter finder humor og håb i deres liv, mens de kæmper med dårlige kærester og dysfunktionelle familier.