Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Motti Wolkenbruchs bevidstgørelse

Film, 2018, 94 minutter
Motti Wolkenbruchs bevidstgørelse
Motti presses til at gifte sig med en ortodoks jødisk kvinde, men bliver forvirret, da han forelsker sig i sin klassekammerat Laura, som hans mor aldrig vil acceptere.
Filmen Motti Wolkenbruchs bevidstgørelse er en Netflix Original og udkom i 2018 og varer 94 minutter. Denne film er Kitschet, Skæv, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skuespillere i Motti Wolkenbruchs bevidstgørelse

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk - synstolkning;tysk [original];engelsk
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom Motti Wolkenbruchs bevidstgørelse

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
Choked: Money Talks
En bankansat, der lider under sin arbejdsløse mands gæld – og sine egne bristede drømme – finder et hemmeligt lager af en tilsyneladende uendelig mængde penge derhjemme.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Da 5 Bloods
Fire afroamerikanske veteraner vender tilbage til Vietnam årtier efter krigens afslutning for at finde resterne af deres gruppeleder – og en guldskat. Af Spike Lee.