Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Much Loved

Film, 2015, 104 minutter
Much Loved
Fire veninder, der tjener til livets ophold som prostituerede i Marokko, håndterer både de farer og den stigmatisering, der følger med deres profession.
Denne film er Hed, Underspillet

Much Loved på IMDB

A group of women in Morocco make a living as prostitutes in a culture that is very unforgiving toward women in that profession.

Skuespillere i Much Loved

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: arabisk (Marokko)
Undertitler: svensk;engelsk;dansk

Mere ligesom Much Loved

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Zoe
En kvinde, der arbejder på et nytænkende laboratorium, får vendt op og ned på sit liv, da hun forelsker sig i en forsker, der udvikler syntetiske ledsagere.
Nada a Perder
Dette biografiske drama fortæller historien om den kontroversielle brasilianske biskop og forretningsmogul Edir Macedo.
Stor ståhej for ingenting
Den universitetsstuderende Vicente ender i en desperat kamp for frihed, da en ven mod bedre vidende beskylder ham for at stikke af fra en ulykke.
Den fremmede
En nazist på flugt fra loven skjuler sig i Connecticut og prøver at holde sin identitet hemmelig for sin naive, nye kone, mens han jages af en ubønhørlig efterforsker.
Famous in Ahmedabad
Følg en almindelig 11-årig dreng, når han forvandles til en farverig konkurrent for at forsøge at vinde Indiens største drageflyvningsfestival.