Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Murder Mystery

Film, 2019, 97 minutter
Murder Mystery
På en længe ventet tur til Europa prøver en betjent fra New York og hans frisørkone at opklare et mystisk mord ombord på en milliardærs yacht.
Filmen Murder Mystery er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 97 minutter. Murder Mystery kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Fjollet, Medrivende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Murder Mystery på IMDB

Score: 6,4 ud af 10

A New York cop and his wife go on a European vacation to reinvigorate the spark in their marriage, but end up getting framed and on the run for the death of an elderly billionaire.

Skuespillere i Murder Mystery

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk - synstolkning;tysk;engelsk [original]
Undertitler: tysk;dansk;engelsk;svensk

Mere ligesom Murder Mystery

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

¡Ay, mi madre!
Da hendes mor, som hun ikke har haft kontakt med længe, pludselig dør, må hun følge de sære instruktioner i testamentet for at få fingrene i den store arv.
Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein
Da skuespilleren David Harbour finder forsvundne filmklip fra sin fars katastrofale tv-produktion af en bogklassiker, opdager han chokerende familiehemmeligheder.
4 latas
Engang drog tre venner gennem ørkenen fra Spanien til Mali. Nu tager to af dem turen igen i håb om at gense den tredje, som er døende. Med sig har de hans datter.
Shaft
Da den søn, han ikke kender, beder om hjælp, opdager den seje privatdetektiv John Shaft, at hans afkom ligner ham meget lidt.
Swiped
Da to college-samboer udvikler en revolutionerende dating-app, varer det ikke længe, før campus er ét stort kaos af tilfældige affærer og komplikationer.