Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Mute

Film, 2018, 126 minutter
Mute
Efter en stum mands kæreste forsvinder, begiver han sig ned i et fremtidigt Berlins lurvede underverden, og der taler hans handlinger for sig selv.
Filmen Mute er en Netflix Original og udkom i 2018 og varer 126 minutter. Alexander Skarsgård, Paul Rudd og Justin Theroux medvirker i denne fremtidsthriller. Duncan Jones (Moon) instruerer. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Mute kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Surrealistisk, Ukonventionel, Mørkt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mute på IMDB

Berlin. Forty years from today. A roiling city of immigrants, where East crashes against West in a science-fiction Casablanca. Leo Beiler (Skarsgard), a mute bartender has one reason and one reason only for living here, and she's disappeared. But when Leo's search takes him deeper into the city's underbelly, an odd pair of American surgeons (led by Rudd) seem to be the only recurring clue, and Leo can't tell if they can help, or who he should fear most.

Skuespillere i Mute

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: spansk (Europa);fransk;tyrkisk;engelsk [original];tysk;engelsk - synstolkning;tysk - synstolkning
Undertitler: engelsk;hollandsk;tysk;fransk;dansk

Mere ligesom Mute

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
All Day and a Night
En ung mand, der afsoner en livstidsdom, ser tilbage på de mennesker, de omstændigheder og det system, der gjorde, at han begik en forbrydelse.
Mrs. Serial Killer
Da en læge bliver sat i fængsel for en række rystende mord, sætter hans trofaste hustru sig for at begå en lignende forbrydelse for at bevise hans uskyld.
DRIFTING DRAGONS
Der står drager på menuen, når mandskabet på luftskibet Quin Zaza tager ud for at jage. Fejler de, bliver deres tomme maver deres mindste grund til bekymring.