Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

My Holo Love

Serie, 2020
My Holo Love
En ensom kvinde finder uventet kærligheden i et forhold til et menneskelignende hologram, der er en tro kopi af dets vanskelige skaber.
Serien My Holo Love er en Netflix Original og udkom i 2020. My Holo Love kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Hjertevarm, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

My Holo Love på IMDB

Score: 8 ud af 10

A successful woman, who has aphasia and this inability to recognize faces interferes with her social life.

Skuespillere i My Holo Love

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk;koreansk - synstolkning;koreansk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;koreansk;svensk

Mere ligesom My Holo Love

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Followers
En ambitiøs skuespillerinde bliver kendt takket være et åbenhjertigt Instagram-opslag. Herefter møder hun mange andre kvinder i Tokyo, der følger deres drømme.
I Am Not Okay With This
Syd tager livtag med skole, familie og en ugengældt forelskelse i sin bedste ven – og prøver at vænne sig til sine nye superkræfter.
Crash Landing on You
Et uheld med en paraglider sender en sydkoreansk arving ind i Nordkorea – og i armene på en officer fra hæren, som beslutter at hjælpe hende med at gemme sig.
Gentefied
Morales-børnene kæmper for at redde deres bedstefars tacobutik og forfølge deres egne drømme, mens byfornyelsen rammer deres nabolag i Los Angeles.
Indgang 7
En beslutsom kvinde forsøger at bekæmpe den kriminalitet og korruption, som en argentinsk fodboldklubs entusiastiske fans er omgivet af.