Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Naboen

The Neighbor
Serie, 2019
Naboen
Den selvcentrerede Javiers liv bliver en smule rodet, da han helt uventet bliver en superhelt – og hans seneste eks får til opgave at afsløre hans sande identitet.
Serien Naboen er en Netflix Original og udkom i 2019. Naboen kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Kreativ, Medrivende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Naboen på IMDB

Score: 7,5 ud af 10

Javier is going through a bad patch: he can hardly make it to the end of the month, his business of T-shirts with de-motivational slogans is not quite getting the attention, and his ...

Skuespillere i Naboen

Lyd og undertitler

Lyd: spansk (Europa) - synstolkning;spansk (Europa) [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;spansk (Europa);svensk

Mere ligesom Naboen

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Kan du høre mig?
Tre venner i et lavindkomstkvarter finder humor og håb i deres liv, mens de kæmper med dårlige kærester og dysfunktionelle familier.
Space Force
En firestjernet general arbejder modstræbende sammen med en excentrisk videnskabsmand om at gøre det amerikanske militærs nyeste afdeling, Rumvåbnet, klar til start.
Patton Oswalt: I Love Everything
Han fylder 50, finder kærligheden igen, køber nyt hus og oplever eksistentiel frygt på en restaurant. Livet går stærkt for Patton Oswalt i denne standup-special.
Den middelmådige Juanquini
En håbløs tryllekunstner udfører sit livs trick, da han ved et uheld får en forbryderkonge til at forsvinde under en politirazzia. Nu må han betale prisen.
Valeria
En forfatter, der befinder sig i en kreativ og ægteskabelig krise, søger støtte hos tre venner, som også kigger indad. Baseret på Elísabet Benavents romaner.