Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Nada a Perder 2

Nada que perder 2
Film, 2019, 96 minutter
Nada a Perder 2
Mens den kirke, som Edir Macedo har været med til at grundlægge, er omgivet af kontrovers, må han håndtere svigt, politik og personligt tab i del to af denne biografi.
Filmen Nada a Perder 2 udkom i 2019 og varer 96 minutter. Nada a Perder 2 kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Inspirerende, Følelsesladet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Nada a Perder 2 på IMDB

Score: 3,8 ud af 10

Part 2 of Edir Macedo's self-financed biopic.

Skuespillere i Nada a Perder 2

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk;portugisisk (Brasilien) [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;portugisisk (Brasilien);svensk

Mere ligesom Nada a Perder 2

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Marriage Story
Den Oscar-nominerede filmskaber Noah Baumbach har instrueret denne skarpe og empatiske film om et ægteskab i opløsning og en familie, der bliver sammen.
A Christmas Prince: The Royal Baby
Julen bringer den ultimative gave med til Aldovien i form af en kongelig baby. Men først må dronning Amber redde familien og kongeriget ved at løse et royalt mysterium.
Let's Dance
Efter hans gruppe er blevet opløst, underviser en talentfuld men usikker hiphopdanser på en fornem balletskole i Paris, hvor han falder for en kommende ballerina.
12 Strong
I kølvandet på 9/11 hjælper et dusin amerikanske soldater på hesteryg en lokal krigsherre med at bekæmpe en fælles fjende. Inspireret af virkelige hændelser.
Dead Kids
En socialt akavet teenager bliver venner med en gruppe unge, der planlægger at bortføre skolens arrogante, rige dreng – indtil deres plan bliver dødbringende.