Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Nappily Ever After

Film, 2018, 98 minutter
Nappily Ever After
Da en perfektionistisk reklamechef får modgang i kærligheden, kommer hun ud i en større omgang selvrealisering, som begynder med en dramatisk ny frisure.
Filmen Nappily Ever After er en Netflix Original og udkom i 2018 og varer 98 minutter. Nappily Ever After kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Inspirerende, Romantisk, Sentimentalt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Nappily Ever After på IMDB

Venus Johnson, tired of waiting for her longtime boyfriend to propose, breaks up with him. But old feelings, and heaps of jealousy, no doubt, arise when he promptly begins dating another woman.

Skuespillere i Nappily Ever After

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original];tysk;engelsk - synstolkning
Undertitler: engelsk;svensk;tysk;dansk

Mere ligesom Nappily Ever After

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Followers
En ambitiøs skuespillerinde bliver kendt takket være et åbenhjertigt Instagram-opslag. Herefter møder hun mange andre kvinder i Tokyo, der følger deres drømme.
I Am Not Okay With This
Syd tager livtag med skole, familie og en ugengældt forelskelse i sin bedste ven – og prøver at vænne sig til sine nye superkræfter.
Pete Davidson: Alive From New York
Pete Davidson, komikeren og stjernen fra Saturday Night Live, leverer en intim standup-special, der er optaget live i New York City.
Six Windows in the Desert
Denne samling af kortfilm fra saudiarabiske filmskabere beskriver nuancerne i Saudi-Arabiens kultur – fra et teaterstykke til følgerne af et flystyrt.
Crash Landing on You
Et uheld med en paraglider sender en sydkoreansk arving ind i Nordkorea – og i armene på en officer fra hæren, som beslutter at hjælpe hende med at gemme sig.