Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

National Parks Adventure

Dokumentarer, 2016, 42 minutter
National Parks Adventure
Robert Redford lægger stemme til denne dokumentar om de smukke landskaber, historiske steder og de uberørte ødemarker i USA's store nationalparker.
Denne dokumentarer er Medrivende, Visionær

National Parks Adventure på IMDB

Coinciding with the National Parks Centennial, National Parks Adventure celebrates America's natural wonders. Narrated by Robert Redford, it follows a trio of adventurers and revisits Roosevelt and Muir's camping trip when the Park System was born.

Director:

Skuespillere i National Parks Adventure

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original]
Undertitler: svensk;tysk;dansk;engelsk

Mere ligesom National Parks Adventure

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Miss Representation
Se, hvordan mediernes ofte nedsættende portrætter af kvinder bidrager til underrepræsentationen af kvinder i lederstillinger.
Feministerne: Hvad tænkte de?
Denne film tager afsæt i billeder fra 70'erne af kvindesagens opvågnen, går i dybden med disse kvinders liv, og ser på, om der stadig er behov for forandring.
ReMastered: Who Shot the Sheriff
I 1976 overlevede reggaeikonet Bob Marley et drabsforsøg under et opgør mellem rivaliserende politiske grupper i Jamaica. Men hvem var egentlig de ansvarlige?
FIGHTWORLD
Skuespilleren og kampsportsentusiasten Frank Grillo rejser verden rundt og fordyber sig i forskellige kampkulturer for at forstå deres traditioner og motivation.
Spøgelsesfans
Superfans af monsterhittet Ghostbusters fra 1984 dyrker deres passion ved at klæde sig ud, mødes til kongresser og endda lave velgørenhedsarbejde.