Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Never Have I Ever

Serie, 2021
Never Have I Ever
Efter et traumatisk år ønsker en indisk-amerikansk teenager at gå fra at være paria til at blive populær – men venner, familie og følelser gør det ikke nemt for hende.
Serien Never Have I Ever er en Netflix Original og udkom i 2021. Komedie om overgangen fra barn til voksen af Mindy Kaling med Maitreyi Ramakrishnan, Poorna Jagannathan og Niecy Nash. Egnet for personer over 13 år. Never Have I Ever kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Hjertevarm, Skæv.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Never Have I Ever på IMDB

Score: 7,7 ud af 10

The complicated life of a modern-day first generation Indian American teenage girl, inspired by Kaling's own childhood.

Skuespillere i Never Have I Ever

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk - synstolkning;engelsk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom Never Have I Ever

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.