Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Newness

Film, 2017, 117 minutter
Newness
Martin og Gabi prøver at skabe et forhold, efter de mødes på en datingapp. Da kedsomheden melder sig, tyr de til en anderledes løsning.
Filmen Newness udkom i 2017 og varer 117 minutter. Denne film er Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Newness på IMDB

Score: 6,3 ud af 10

In contemporary Los Angeles, two millennials navigating a social media-driven hookup culture begin a relationship that pushes both emotional and physical boundaries.

Skuespillere i Newness

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk [original];engelsk - synstolkning
Undertitler: engelsk;svensk;tysk;dansk

Mere ligesom Newness

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

The Edge of Seventeen
Da Nadines bedste (og eneste) veninde begynder at date hendes storebror, som hun ikke kan udstå, bliver teenagekynikerens liv endnu mere uudholdeligt.
Blodets træ
Mens et ungt par skriver deres familiers delte historie, afslører de begge deres slægtninges mørke hemmeligheder, og en af dem må komme med en smertefuld tilståelse.
Et uautoriseret liv
Da en galicisk skibsreder og narkobaron, som forsøger at skjule sin Alzheimer, vil trække sig tilbage, planlægger hans højre hånd at stjæle imperiet fra arvingen.
High Flying Bird
Da en NBA-lockout sætter hans talentfulde klient på bænken, udtænker en sportsagent en vovet plan for at redde begge deres karrierer – og ryste magthaverne i ligaen.
Sparta
Da en aldrende detektiv efterforsker en lærers mystiske død, bliver han hvirvlet ind i et virtual reality-spil, hvor indsatsen er høj.