Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Newness

Film, 2017, 117 minutter
Newness
Martin og Gabi prøver at skabe et forhold, efter de mødes på en datingapp. Da kedsomheden melder sig, tyr de til en anderledes løsning.
Denne film er Romantisk

Newness på IMDB

In contemporary Los Angeles, two millennials navigating a social media-driven hookup culture begin a relationship that pushes both emotional and physical boundaries.

Director:

Skuespillere i Newness

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk [original];engelsk - synstolkning
Undertitler: engelsk;svensk;tysk;dansk

Mere ligesom Newness

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Catching Feelings
Mens spændingerne vokser i deres ægteskab, får en professor fra Johannesburg og hans journalistkone deres liv vendt op og ned af en berømt og uhæmmet forfatter.
Amo
Selvom den filippinske regering slår hårdt ned på narkotika, udvider skoleeleven Joseph sit narkosalg. Samtidig tjener hans onkel, der er politimand, penge på korruption.
Live
Politibetjentene i Sydkoreas travleste patruljeenhed kæmper døgnet rundt for at opretholde lov og orden, men virkeligheden er langt fra ordentlig.
Ajji
Da hendes barnebarn udsættes for et seksuelt overfald af en magtfuld mand, og retfærdigheden ikke sker fyldest, planlægger en fattig, svag og gammel kone en voldsom hævn.
The Kissing Booth
Da teenageren Elles første kys fører til forbudt romantik med skolens lækreste dreng, risikerer hun at miste sin bedste ven.