Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Newness

Film, 2017, 117 minutter
Newness
Martin og Gabi prøver at skabe et forhold, efter de mødes på en datingapp. Da kedsomheden melder sig, tyr de til en anderledes løsning.
Denne film er Romantisk

Newness på IMDB

In contemporary Los Angeles, two millennials navigating a social media-driven hookup culture begin a relationship that pushes both emotional and physical boundaries.

Director:

Skuespillere i Newness

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk [original];engelsk - synstolkning
Undertitler: engelsk;svensk;tysk;dansk

Mere ligesom Newness

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

The Could’ve-Gone-All-the-Way Committee
Folk fortæller deres kærlighedshistorier til et objektivt ekspertpanel, der bedømmer, om de kunne være gået hele vejen eller ej.
Switched
High school-eleven Ayumis perfekte liv går i opløsning, da den jaloux klassekammerat Zenko på en eller anden måde stjæler hendes krop, hendes kæreste og hendes liv.
Mater
En singlefyr i 30'erne med en meget dominerede mor møder et lesbisk par, som er villige til at gå ekstremt langt for at få et barn.
Vejen til Perdition
Da hans kone og søn myrdes, flygter en lejemorder i depressionstidens USA sammen med sin overlevende søn for at hævne sig på den mand, der gjorde ham uret.
Remember
Efter hans vens skriftlige anvisninger rejser den senile Zev på tværs af landet for at finde og myrde nazisten, der dræbte deres familier i Auschwitz.