Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Newness

Film, 2017, 117 minutter
Newness
Martin og Gabi prøver at skabe et forhold, efter de mødes på en datingapp. Da kedsomheden melder sig, tyr de til en anderledes løsning.
Denne film er Romantisk

Newness på IMDB

In contemporary Los Angeles, two millennials navigating a social media-driven hookup culture begin a relationship that pushes both emotional and physical boundaries.

Director:

Skuespillere i Newness

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk [original];engelsk - synstolkning
Undertitler: engelsk;svensk;tysk;dansk

Mere ligesom Newness

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Knightfall
Femten år efter korstogene blev afsluttet med nederlag gøres en gammel ridder til overhoved i sin ordens tempel i Paris og opdager en chokerende hemmelighed.
Passengers
Efter at være blevet vækket fra sin dvalesøvn flere årtier tidligere end planlagt, beslutter en ensom passagerer på en interplanetarisk rejse at vække en medrejsende.
The Haunting of Hill House
I glimt fra nutid og fortid følger vi en knust familie, der konfronteres med plagsomme minder om deres gamle hjem og de skrækkelige begivenheder, der drev dem ud af det.
Little Things
Et par i 20'erne, der bor sammen, kæmper med op- og nedture i arbejdsliv, moderne parforhold og med at finde deres egen identitet i dagens Mumbai.
LOST SONG
Krigen ulmer i kongeriget Neunatia, hvor to unge kvinder både er bebyrdede og velsignede af sangens kræfter.