Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Next Gen

Film, 2018, 105 minutter
Next Gen
Da den ensomme Mai ved et uheld vækker en ultrahemmelig robot, danner de et umage venskab, og sammen bekæmper de bøller og en ondsindet plan.
Filmen Next Gen er en Netflix Original og udkom i 2018 og varer 105 minutter. Denne film er Medrivende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Next Gen på IMDB

Score: 6,6 ud af 10

Next Gen is a movie starring John Krasinski, Charlyne Yi, and Jason Sudeikis. A friendship with a top-secret robot turns a lonely girl's life into a thrilling adventure as they take on bullies, evil bots and a scheming madman.

Trailer

Skuespillere i Next Gen

Instruktører

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original];engelsk - synstolkning;tysk;svensk;dansk
Undertitler: engelsk;svensk;dansk;tysk

Mere ligesom Next Gen

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Spelling the Dream – Stavemestrene
Denne dokumentar følger fire håbefulde deltagere og ser nærmere på det faktum, at indisk-amerikanere har domineret de nationale stavemesterskaber i USA i årevis.
Dyt! Dyt! Billy Bilsen: Julles dans
Carson-børnene vinder et talentshow med en dans, som Cory har opfundet. Men da Julle-dansen får succes, får hans lillesøster al opmærksomheden.
The Half Of It
Da kvikke, fattige Ellie Chu går med til at skrive et kærlighedsbrev for en sportsmand, regner hun ikke med at blive venner med ham – eller falde for hans udkårne.
Familien Willoughby
Fire søskende, der har nogle meget egoistiske forældre, planlægger at slippe af med dem for altid og skabe deres egen fuldkommen uperfekte familie.