Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Next in Fashion

Serie, 2020
Next in Fashion
Talentfulde designere fra hele verden konkurrerer om 250.000 dollars og chancen for at blive det næste store hit i modebranchen.
Serien Next in Fashion er en Netflix Original og udkom i 2020. Next in Fashion kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Kreativ, Feel-good.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Next in Fashion på IMDB

Score: 7,3 ud af 10

18 budding fashion designers compete for a $250,000 prize and the opportunity to launch a clothing line with Net-a-Porter.

Skuespillere i Next in Fashion

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk - synstolkning;engelsk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom Next in Fashion

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Dokumentarserien er baseret på beretninger fra Epsteins ofre og undersøger, hvordan den dømte sexforbryder udnyttede sin rigdom og magt til at udføre sine forbrydelser.
Space Force
En firestjernet general arbejder modstræbende sammen med en excentrisk videnskabsmand om at gøre det amerikanske militærs nyeste afdeling, Rumvåbnet, klar til start.
Control Z
Da en hacker begynder at lække elevernes hemmeligheder til hele skolen, arbejder den socialt isolerede, men årvågne, Sofia på at afsløre den skyldige.