Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Nikki Glaser: Bangin’

Film, 2019, 63 minutter
Nikki Glaser: Bangin’
Nikki Glaser viser det hele i en skarp standup-special om sex, ædruelighed og om at komme over sin usikkerhed. Og hun er ikke nærig med detaljerne.
Filmen Nikki Glaser: Bangin’ er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 63 minutter. Nikki Glaser: Bangin’ kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Fræk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Nikki Glaser: Bangin’ på IMDB

Score: 5,9 ud af 10

Nikki Glaser bares all in a blistering stand-up special about sex, sobriety and getting over her own insecurities. And she won't spare you the details.

Skuespiller

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk - synstolkning;engelsk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom Nikki Glaser: Bangin’

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

House Arrest
En mands selvpålagte husarrest ender i en række komiske fejl med ankomsten af en særlig pakke og en nysgerrig journalist.
Fadily Camara : La plus drôle de tes copines
Den franske komiker Fadily Camara deler ud af vittigheder, levende karakterer og fysisk comedy i et livligt standupshow på La Cigale i Paris.
Klaus
Et egoistisk postbud og en legetøjsmager danner et usandsynligt venskab, der giver glæde til en kold, mørk by, som desperat har brug for det.
Jeff Garlin: Our Man In Chicago
Komikeren Jeff Garlin fejrer (ufrivilligt) sit 37 års jubilæum som standupkomiker og fortæller om kærlighed, tab, succes og madafhængighed.
Let It Snow – Tre Vinterromancer
En snestorm rammer en lille by på en kold juleaften, og det får konsekvenser for venskaber, kærlighedsliv og fremtiden for flere high school-elever.