Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

NiNoKuni

Film, 2019, 106 minutter
NiNoKuni
To almindelige teenagere begiver sig ud på en magisk mission for at redde deres ven og hendes modpart fra en anden verden. Men kærligheden stikker en kæp i hjulet.
Filmen NiNoKuni er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 106 minutter. Denne film er Kreativ, Følelsesladet, Medrivende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

NiNoKuni på IMDB

Score: 6,4 ud af 10

High schooler Yuu and his friend Haru get involved in a case involving his childhood friend Kotona, which forces them to go back and forth between another world that is different but is ...

Skuespillere i NiNoKuni

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk - synstolkning;japansk - synstolkning;japansk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;japansk;svensk

Mere ligesom NiNoKuni

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Da 5 Bloods
Fire afroamerikanske veteraner vender tilbage til Vietnam årtier efter krigens afslutning for at finde resterne af deres gruppeleder – og en guldskat. Af Spike Lee.
Spelling the Dream – Stavemestrene
Denne dokumentar følger fire håbefulde deltagere og ser nærmere på det faktum, at indisk-amerikanere har domineret de nationale stavemesterskaber i USA i årevis.