Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Nowhere Man

Serie, 2019
Nowhere Man
To forbrydelser, der finder sted med ti års mellemrum, gør livet indviklet for et frygtløst triademedlem, der må flygte fra fængslet for at redde en, han elsker.
Serien Nowhere Man er en Netflix Original og udkom i 2019. Nowhere Man kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Mørk, Følelsesladet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skuespillere i Nowhere Man

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk;mandarin - synstolkning;mandarin [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom Nowhere Man

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Kan du høre mig?
Tre venner i et lavindkomstkvarter finder humor og håb i deres liv, mens de kæmper med dårlige kærester og dysfunktionelle familier.