Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Nu og her

Right Here Right Now
Film, 2018, 90 minutter
Nu og her
Ejeren af en skrantende musikklub holder en sidste fest, hvor venner, fjender og hårdt festende tosser samles til en vanvittig nytårsfest.
Filmen Nu og her udkom i 2018 og varer 90 minutter. Denne film er Følelsesladet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Nu og her på IMDB

Score: 5,9 ud af 10

On New Year's Eve in Hamburg, a young club owner is struggling to keep the party going when a violent ex-pimp, the police, a former rock star and the love of his life are all coming for him.

Skuespillere i Nu og her

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk [original]
Undertitler: tysk;svensk;engelsk;dansk

Mere ligesom Nu og her

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Nada a Perder 2
Mens den kirke, som Edir Macedo har været med til at grundlægge, er omgivet af kontrovers, må han håndtere svigt, politik og personligt tab i del to af denne biografi.
Earthquake Bird
I 1980'ernes Tokyo bliver en gådefuld udlandssvensker mistænkt for at have dræbt sin ven, som er blevet væk efter et trekantsdrama med en lokal fotograf.
House Arrest
En mands selvpålagte husarrest ender i en række komiske fejl med ankomsten af en særlig pakke og en nysgerrig journalist.
Fadily Camara : La plus drôle de tes copines
Den franske komiker Fadily Camara deler ud af vittigheder, levende karakterer og fysisk comedy i et livligt standupshow på La Cigale i Paris.
Klaus
Et egoistisk postbud og en legetøjsmager danner et usandsynligt venskab, der giver glæde til en kold, mørk by, som desperat har brug for det.