Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Nu og her

Right Here Right Now
Film, 2018, 90 minutter
Nu og her
Ejeren af en skrantende musikklub holder en sidste fest, hvor venner, fjender og hårdt festende tosser samles til en vanvittig nytårsfest.
Filmen Nu og her udkom i 2018 og varer 90 minutter. Denne film er Følelsesladet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Nu og her på IMDB

Score: 5,9 ud af 10

On New Year's Eve in Hamburg, a young club owner is struggling to keep the party going when a violent ex-pimp, the police, a former rock star and the love of his life are all coming for him.

Skuespillere i Nu og her

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk [original]
Undertitler: tysk;svensk;engelsk;dansk

Mere ligesom Nu og her

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

¡Ay, mi madre!
Da hendes mor, som hun ikke har haft kontakt med længe, pludselig dør, må hun følge de sære instruktioner i testamentet for at få fingrene i den store arv.
Lykke-Per
En dygtig ingeniør flygter fra sine fattige rødder for at søge rigdom og succes blandt Københavns elite. Men den stolthed, der driver ham, truer med at blive hans fald.
Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein
Da skuespilleren David Harbour finder forsvundne filmklip fra sin fars katastrofale tv-produktion af en bogklassiker, opdager han chokerende familiehemmeligheder.
4 latas
Engang drog tre venner gennem ørkenen fra Spanien til Mali. Nu tager to af dem turen igen i håb om at gense den tredje, som er døende. Med sig har de hans datter.
Kidnapping Stella
En kvinde bliver kidnappet på gaden. Hun er bundet og kneblet, men bruger sine begrænsede ressourcer på at forpurre sine to maskerede bortføreres veltilrettelagte plan.