Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

De 13 mest sete Netflix-film og -serier i august 2019

Oversigt over de 13 mest sete Netflix-film, Netflix-serier og Netflix-dokumentarer i den seneste måned på PaNetflix.dk.

1
En tidligere marinesoldat optræder som fange i et mexicansk fængsel, hvor han infiltrerer en bande, der er mistænkt for at kidnappe en amerikansk dommers teenagedatter.
2
Den karismatiske Mia får et legat til en eliteskole for scenekunst, hvor hun møder nye venner. Men det varer ikke længe, før hun er på kant med ejerens populære datter.
3
En 15-årig fra Los Angeles tilbringer sommeren i sin mors barndomshjem på en ø ud for England, hvor hun knytter venskab med en mystisk hest.
4
To søstre opdager foruroligende familiehemmeligheder efter en række mystiske dødsfald på et luksusskib, der sejler fra Spanien til Brasilien i 1940'erne.
5
Efter hendes partner er hende utro, vender en arkitekt tilbage til sin hjemby for at revurdere sit liv med hjælp af sin excentriske familie. Baseret på romanen.
6
Otte tyve tager gidsler og låser sig inde i Spaniens kongelige mønt, da et forbryderisk geni manipulerer politiet til at udføre sin plan.
7
Periodedrama baseret på jordemoderen Jennifer Worths erindringer fra Østlondon i 1950'erne.
8
Et århundrede efter en atomkatastrofe på Jorden sendes 100 beboere fra en rumstation ned på planeten for at se, om den er blevet beboelig.
9
Denne stilfulde blanding af dokumentar og overdådig historiefortælling skildrer Commodus' og Julius Cæsars turbulente og voldelige regimer.
10
Da en galicisk skibsreder og narkobaron, som forsøger at skjule sin Alzheimer, vil trække sig tilbage, planlægger hans højre hånd at stjæle imperiet fra arvingen.
11
I 1920'ernes Madrid starter fire kvinder en revolution hos det nationale telefonselskab, mens de håndterer romantik, venskab og en moderne arbejdsplads.
12
En københavnsk politibetjent og en psykiater finder seriemordere, herunder én, der angriber hele husstande, én, der allerede er i fængsel, og mange flere.
13
En oprørsk teenager vokser op og bliver en af Milanos mest ambitiøse kriminelle i 'ndrangheta-mafiaens gyldne år i 1980'erne.

Dato: 6 september 2019 12:03  |  PaNetflix.dk

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Kabaneri of the Iron Fortress: The Battle of Unato
Ikoma og Jernfortet flytter kampen til Unatos slagmark og går sammen med alliancen for at genvinde området fra kabane-horden.
Bill Burr: Paper Tiger
Bill Burr skyder løs på krænkelseskultur, mandlig feminisme, kulturel appropriation, robotsex m.m. i en svidende standup-special optaget i London.
De sidste børn på Jorden
Da zombier og uhyrer invaderer hans hjemby, slår en beslutsom 13-årig forældreløs dreng sig sammen med sine venner i håbet om at overleve kaosset.
Terrace House: Tokyo 2019-2020
Seks fremmede deler et fantastisk hus i Tokyo og leder efter kærligheden, mens de bor under samme tag. De har ingen drejebog – hvad, der sker, er helt op til dem.
Evelyn
En instruktør og hans søskende plages af broderens selvmord og foretager en storslået og følelsesladet vandring gennem Storbritannien for at få ro i sindet.