Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

De 13 mest sete Netflix-film og -serier i august 2019

Oversigt over de 13 mest sete Netflix-film, Netflix-serier og Netflix-dokumentarer i den seneste måned på PaNetflix.dk.

1
En tidligere marinesoldat optræder som fange i et mexicansk fængsel, hvor han infiltrerer en bande, der er mistænkt for at kidnappe en amerikansk dommers teenagedatter.
2
Den karismatiske Mia får et legat til en eliteskole for scenekunst, hvor hun møder nye venner. Men det varer ikke længe, før hun er på kant med ejerens populære datter.
3
En 15-årig fra Los Angeles tilbringer sommeren i sin mors barndomshjem på en ø ud for England, hvor hun knytter venskab med en mystisk hest.
4
To søstre opdager foruroligende familiehemmeligheder efter en række mystiske dødsfald på et luksusskib, der sejler fra Spanien til Brasilien i 1940'erne.
5
Efter hendes partner er hende utro, vender en arkitekt tilbage til sin hjemby for at revurdere sit liv med hjælp af sin excentriske familie. Baseret på romanen.
6
Otte tyve tager gidsler og låser sig inde i Spaniens kongelige mønt, da et forbryderisk geni manipulerer politiet til at udføre sin plan.
7
Periodedrama baseret på jordemoderen Jennifer Worths erindringer fra Østlondon i 1950'erne.
8
Et århundrede efter en atomkatastrofe på Jorden sendes 100 beboere fra en rumstation ned på planeten for at se, om den er blevet beboelig.
9
Denne stilfulde blanding af dokumentar og overdådig historiefortælling skildrer Commodus' og Julius Cæsars turbulente og voldelige regimer.
10
Da en galicisk skibsreder og narkobaron, som forsøger at skjule sin Alzheimer, vil trække sig tilbage, planlægger hans højre hånd at stjæle imperiet fra arvingen.
11
I 1920'ernes Madrid starter fire kvinder en revolution hos det nationale telefonselskab, mens de håndterer romantik, venskab og en moderne arbejdsplads.
12
En københavnsk politibetjent og en psykiater finder seriemordere, herunder én, der angriber hele husstande, én, der allerede er i fængsel, og mange flere.
13
En oprørsk teenager vokser op og bliver en af Milanos mest ambitiøse kriminelle i 'ndrangheta-mafiaens gyldne år i 1980'erne.

Dato: 6 september 2019 12:03  |  PaNetflix.dk

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

WHAT DID JACK DO?
En betjent afhører en abe, der er mistænkt for mord.
At ramme plet – Tyskland
Amatørkokke prøver at genskabe fantastisk konfekt, men fejler naturligvis i denne komiske konkurrence. Og de gør det for hele 5000 euro.
NiNoKuni
To almindelige teenagere begiver sig ud på en magisk mission for at redde deres ven og hendes modpart fra en anden verden. Men kærligheden stikker en kæp i hjulet.
A Fall from Grace
Da den blide, lovlydige Grace tilstår at have myrdet sin nye mand, forsøger hendes skeptiske, unge advokat at finde frem til sandheden. En film af Tyler Perry.
Ares
En ambitiøs universitetsstuderende med planer om at blive en del af Amsterdams jetset indtræder i en eksklusiv forening – uvidende om dens skræmmende hemmeligheder.