Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

De 13 mest sete Netflix Original-film og -serier i august 2019

Oversigt over de 13 mest sete Netflix Original-film, Netflix Original-serier og Netflix Original-dokumentarer i den seneste måned på PaNetflix.dk.

1
En tidligere marinesoldat optræder som fange i et mexicansk fængsel, hvor han infiltrerer en bande, der er mistænkt for at kidnappe en amerikansk dommers teenagedatter.
2
Den karismatiske Mia får et legat til en eliteskole for scenekunst, hvor hun møder nye venner. Men det varer ikke længe, før hun er på kant med ejerens populære datter.
3
En 15-årig fra Los Angeles tilbringer sommeren i sin mors barndomshjem på en ø ud for England, hvor hun knytter venskab med en mystisk hest.
4
To søstre opdager foruroligende familiehemmeligheder efter en række mystiske dødsfald på et luksusskib, der sejler fra Spanien til Brasilien i 1940'erne.
5
Efter hendes partner er hende utro, vender en arkitekt tilbage til sin hjemby for at revurdere sit liv med hjælp af sin excentriske familie. Baseret på romanen.
6
Otte tyve tager gidsler og låser sig inde i Spaniens kongelige mønt, da et forbryderisk geni manipulerer politiet til at udføre sin plan.
7
Denne stilfulde blanding af dokumentar og overdådig historiefortælling skildrer Commodus' og Julius Cæsars turbulente og voldelige regimer.
8
I 1920'ernes Madrid starter fire kvinder en revolution hos det nationale telefonselskab, mens de håndterer romantik, venskab og en moderne arbejdsplads.
9
En oprørsk teenager vokser op og bliver en af Milanos mest ambitiøse kriminelle i 'ndrangheta-mafiaens gyldne år i 1980'erne.
10
Efter deres mors død opdager fire søstre en chokerende familiehemmelighed og tager på en rejse for at finde ud af, hvor de stammer fra.
11
I 1896 i New York bliver psykologen Laszlo Kreizler hyret af politikommissæren Theodore Roosevelt til at fange en morder, hvis ofre er hjemløse drenge.
12
Med inspiration fra en lærebog bygger den 13-årige William Kamkwamba en vindturbine for at redde sin malawiske landsby fra hungersnød. Baseret på en sand historie.
13
Mens Bright Fields forbereder den store misteltensfest, fører et stykke defekt pynt Zoe til en familiehemmelighed, og Gaby bliver underlagt sin nye chefs luner.

Dato: 6 september 2019 12:03  |  PaNetflix.dk

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

WHAT DID JACK DO?
En betjent afhører en abe, der er mistænkt for mord.
At ramme plet – Tyskland
Amatørkokke prøver at genskabe fantastisk konfekt, men fejler naturligvis i denne komiske konkurrence. Og de gør det for hele 5000 euro.
NiNoKuni
To almindelige teenagere begiver sig ud på en magisk mission for at redde deres ven og hendes modpart fra en anden verden. Men kærligheden stikker en kæp i hjulet.
A Fall from Grace
Da den blide, lovlydige Grace tilstår at have myrdet sin nye mand, forsøger hendes skeptiske, unge advokat at finde frem til sandheden. En film af Tyler Perry.
Ares
En ambitiøs universitetsstuderende med planer om at blive en del af Amsterdams jetset indtræder i en eksklusiv forening – uvidende om dens skræmmende hemmeligheder.