Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

De 9 mest sete Netflix-film og -serier i april 2023

Oversigt over de 9 mest sete Netflix-film, Netflix-serier og Netflix-dokumentarer i den seneste måned på PaNetflix.dk.

1
En betjent med personlige problemer forlader London for at slå sig ned på landet i Wales og ender et sted med hemmeligheder, der er lige så mørke som hans egne.
2
Usikre Otis kender alle svarene, hvis der er spørgsmål om sex, takket være hans mor, der er terapeut, så den oprørske Maeve foreslår, at skolen får en sexterapiklinik.
3
Efter en altødelæggende brand i 1897 i Paris får tre kvinder deres liv vendt på hovedet pga. svigt, bedrag og romantiske forviklinger. Inspireret af virkelige hændelser.
4
Da hans lillebror bliver dræbt i et bandeopgør, forlader Zaid sin lovende karriere som læge og et lykkeligt familieliv for at få hævn.
5
Dag er parterapeut, og hans livsfilosofi er, at folk bør være alene. Så det er det, han opfordrer han sine patienter til at være.
6
En kvinde, der er vokset op under fattige kår, er efter flere år med blod, sved og tårer blevet en legende inden for narkohandel. Og det er ikke helt ufarligt.
7
En 15-årig fra Los Angeles tilbringer sommeren i sin mors barndomshjem på en ø ud for England, hvor hun knytter venskab med en mystisk hest.
8
En kriminalreporter starter på et nyt liv, da hun vender tilbage til sin hjemby, hvor hun kommer i konflikt med politiet, fordi hun prøver at løse deres sager.
9
Da Adolf Hitler vågner op på stedet, hvor førerbunkeren lå 70 år tidligere, forveksles han med en fremragende komiker og bliver et mediefænomen.

Dato: 2 maj 2023 16:20  |  PaNetflix.dk

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
Choked: Money Talks
En bankansat, der lider under sin arbejdsløse mands gæld – og sine egne bristede drømme – finder et hemmeligt lager af en tilsyneladende uendelig mængde penge derhjemme.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.