Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Og træk vejret normalt

And Breathe Normally
Film, 2018, 102 minutter
Og træk vejret normalt
En islandsk alenemor, der kæmper med økonomien, og en afrikansk asylansøger, der står til udvisning, får viklet deres liv sammen på uventede måder.
Filmen Og træk vejret normalt er en Netflix Original og udkom i 2018 og varer 102 minutter. Denne film er Hjertevarmt, Underspillet, Råt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Og træk vejret normalt på IMDB

Score: 7 ud af 10

Two women's lives will intersect while trapped in circumstances unforeseen. Between a struggling Icelandic mother and an asylum seeker from Guinea-Bissau, a delicate bond will form as both strategize to get their lives back on track.

Skuespillere i Og træk vejret normalt

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: islandsk [original];islandsk - synstolkning
Undertitler: tysk;engelsk;islandsk;dansk

Mere ligesom Og træk vejret normalt

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Barbie Dreamhouse Adventures
Lær Barbie og hendes bedste venner at kende – også hendes nabo Ken – i denne animerede vlog, der er filmet i hendes families nye drømmehus.
Edoardo Ferrario: Temi Caldi
Den italienske komiker Edoardo Ferrario kommenterer livet omkring de 30, global transport, de sociale medier og folk, der kan lide fadøl.
Turn Up Charlie
En nedslået DJ planlægger at genopbygge sin musikalske karriere, samtidig med at han arbejder som barnepige for sin berømte bedste vens vilde 11-årige datter.
Chief Daddy
Da et velhavende familieoverhoved pludselig falder død om, kæmper hans pengeliderlige familie, venner og ansatte om hans milliardformue.
Madeleine McCann-sagen
Et pars sorg over deres datters forsvinden forværres af en mediestorm og af en kriminalassistents misforståede overbevisning om, at de selv spillede en rolle.