Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Øje for øje

Film, 2019, 108 minutter
Øje for øje
En mafiaboss løslades fra fængslet og bliver uden at vide det overladt til en hævngerrig plejer, hvis liv på tragisk vis er blevet påvirket af narkobaronen.
Filmen Øje for øje er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 108 minutter. Luis Tosar (Sleep Tight), vinder af adskillige Goya-priser, spiller hovedrollen. Instrueret af Paco Plaza (Verónica). Denne film er Mørk, Nervepirrende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Øje for øje på IMDB

Score: 6,9 ud af 10

A drug dealer looking for rest. A nurse looking for revenge. A crossroads where no one is safe.

Skuespillere i Øje for øje

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk;spansk (Europa) - synstolkning;spansk (Europa) [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;spansk (Europa);svensk

Mere ligesom Øje for øje

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
Choked: Money Talks
En bankansat, der lider under sin arbejdsløse mands gæld – og sine egne bristede drømme – finder et hemmeligt lager af en tilsyneladende uendelig mængde penge derhjemme.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Da 5 Bloods
Fire afroamerikanske veteraner vender tilbage til Vietnam årtier efter krigens afslutning for at finde resterne af deres gruppeleder – og en guldskat. Af Spike Lee.