Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Okja

옥자
Film, 2017, 121 minutter
Okja
En rar kæmpe og pigen, der opfostrede hende, er fanget i krydsild mellem dyreaktivisme, økonomisk grådighed og videnskabelig etik.
Filmen Okja er en Netflix Original og udkom i 2017 og varer 121 minutter. Tilda Swinton, Jake Gyllenhaal og Paul Dano spiller med i dette eventyr fra instruktøren Bong Joon Ho (Snowpiercer). Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn. Okja kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Følelsesladet, Ukonventionel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Okja på IMDB

Score: 7,3 ud af 10

Okja is a movie starring Tilda Swinton, Paul Dano, and Seo-hyun Ahn. A young girl risks everything to prevent a powerful, multinational company from kidnapping her best friend - a fascinating beast named Okja.

Skuespillere i Okja

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk - synstolkning
Undertitler: engelsk;tysk;svensk;dansk

Mere ligesom Okja

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
Choked: Money Talks
En bankansat, der lider under sin arbejdsløse mands gæld – og sine egne bristede drømme – finder et hemmeligt lager af en tilsyneladende uendelig mængde penge derhjemme.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Da 5 Bloods
Fire afroamerikanske veteraner vender tilbage til Vietnam årtier efter krigens afslutning for at finde resterne af deres gruppeleder – og en guldskat. Af Spike Lee.