Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Olsen-banden på de bonede gulve

Film, 2010, 75 minutter, 16.006 Bedømmelser
Olsen-banden på de bonede gulve
Banden skal udføre en betroet opgave for Statsministeriet: at stjæle H.C. Andersens originale fjerpen. Men hvad med Hallandsen, deres ærkefjende? Egon har en plan.
Filmen Olsen-banden på de bonede gulve udkom i 2010 og varer 75 minutter. Denne Film er Fjollet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Olsen-banden på de bonede gulve på IMDB

Score: 5 ud af 10

Egon has a plan! He'll need a drill, a cardboard honey and prune juice and a pile of dead rats. The goal is Hans Christian Andersen's original quill, as the Prime Minister himself has ...

Skuespillere i Olsen-banden på de bonede gulve

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: dansk
Undertitler: finsk;norsk bokmål;svensk;dansk

Mere ligesom Olsen-banden på de bonede gulve

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Da 5 Bloods
Fire afroamerikanske veteraner vender tilbage til Vietnam årtier efter krigens afslutning for at finde resterne af deres gruppeleder – og en guldskat. Af Spike Lee.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy sætter gang i lattermusklerne og rytmerne i Manila med fokus på den lokale kultur i en special med filippinsk-amerikanske komikere, DJ's og B-boys.