Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Opsagt

Retiro Voluntario
Film, 2017, 89 minutter
Opsagt
En spanier, der arbejder i Argentina, får problemer, efter han ved en fejl viser en forbipasserende den forkerte vej, hvorefter han kræver kompensation for fejlen.

Opsagt på IMDB

A successful spanish executive living in Argentina, gets stalked by and faces a series of undesired situations created by a man he gives wrong directions to, after almost running over him with his car.

Director:

Skuespillere i Opsagt

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: spansk (Europa) [original];tysk
Undertitler: engelsk;svensk;spansk (Europa);tysk;dansk

Mere ligesom Opsagt

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Tig Notaro Happy To Be Here
Komikeren Tig Notaro slipper sin indre drillepind løs i en legesyg standup-special fyldt med sjove anekdoter, bekendelser om forældrerollen og meget mere.
Catching Feelings
Mens spændingerne vokser i deres ægteskab, får en professor fra Johannesburg og hans journalistkone deres liv vendt op og ned af en berømt og uhæmmet forfatter.
Spivak
Wally Spivak kæmper med livet som forfatter og føler, at han er kørt fast, indtil han møder et kærestepar og får et helt nyt og anderledes syn på tilværelsen.
Cargo
Midt i en skræmmende pandemi drager en far ud i Australiens vildmark for at lede efter en person, der er villig til at beskytte og tage sig af hans nyfødte datter.
Paquita Salas
En af Spaniens bedste talentspejdere i 90'erne, Paquita, leder desperat efter nye stjerner, da hun pludselig mister sin største klient.