Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Opsagt

Retiro Voluntario
Film, 2017, 89 minutter
Opsagt
En spanier, der arbejder i Argentina, får problemer, efter han ved en fejl viser en forbipasserende den forkerte vej, hvorefter han kræver kompensation for fejlen.

Opsagt på IMDB

A successful spanish executive living in Argentina, gets stalked by and faces a series of undesired situations created by a man he gives wrong directions to, after almost running over him with his car.

Director:

Skuespillere i Opsagt

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: spansk (Europa) [original];tysk
Undertitler: engelsk;svensk;spansk (Europa);tysk;dansk

Mere ligesom Opsagt

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Father Figures
Da de finder ud af, at deres formodet afdøde far fortsat er i live, tager de tveæggede tvillinger Peter og Kyle ud for at finde ham og opdager andre sandheder undervejs.
The Mick
Da hendes rige søster bliver arresteret, ender den ansvarsløse svindler Mickey med ansvaret for tre forkælede unger og en fornem bolig i staten Connecticut.
Oddbods: Party Monsters
Slick er forklædt som Sherlock Holmes og må opklare sagen, da en tryllekunstner forvandler Jeffs monsterudklædte gæster til deres skræmmende alter egoer.
Jeg, mig & Irene
Plaget af flere forskellige personligheder forelsker såvel den milde Charlie som alter egoet, den hyperaggressive Hank, sig i den forvirrede Irene.
The Watch
Fire mænd bruger det lokale vagtværn som et frikvarter fra huslige pligter, men de får hænderne fulde, da de opdager, at nogen planægger en invasion fra rummet.