Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Ordlege

Serie, 2021
Ordlege
Mød de nuttede dyrebørn Bailey, Franny, Kip og Lulu. De vil gerne lege med dig, så du kan hjælpe dem med at lære nye ord!
Serien Ordlege er en Netflix Original og udkom i 2021. Jim Henson Company skabte dette program, som hjælper små børn med at lære sociale færdigheder og øge deres ordforråd. Denne serie er Feel-good.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ordlege på IMDB

Score: 6,1 ud af 10

Word Party is a TV series starring Dorien Davies, Misty Rosas, and Donna Kimball. Four adorable animal babies need your help to learn lots of skills - especially how to talk.

Skuespillere i Ordlege

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk;dansk
Undertitler: engelsk

Mere ligesom Ordlege

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.