Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Our Planet – bag kulisserne

Dokumentarer, 2019, 63 minutter
Our Planet – bag kulisserne
Mange års optagelse af forskellige skabninger fra hele verden må utvivlsomt skabe en smule drama. Her er et kig bag scenen.
Dokumentareren Our Planet – bag kulisserne er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 63 minutter. Our Planet – bag kulisserne kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne dokumentarer er Inspirerende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skuespiller

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk - synstolkning;engelsk [original];tysk
Undertitler: engelsk;svensk;tysk;dansk

Mere ligesom Our Planet – bag kulisserne

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

The Trials of Gabriel Fernandez
Det brutale mord på en dreng og den offentlige retssag mod hans værger og socialarbejdere stiller spørgsmålstegn ved, hvordan systemet beskytter sårbare børn.
Det første år
Denne dokumentarserie dykker ned i den banebrydende videnskab, der afslører, hvordan spædbørn opdager livet i deres allerførste år.
Vejen til Roma
Instruktøren Alfonso Cuarón tænker over de barndomsminder, historiske detaljer og kreative valg, der ligger bag hans Oscar-vindende film Roma.
Who Killed Malcolm X?
Flere årtier efter mordet på den afroamerikanske leder Malcolm X kaster en aktivist sig ud i en kompleks mission for at finde sandheden i retfærdighedens navn.
The Pharmacist
Efter sin søns tragiske død tager en apoteker fra Louisiana ekstreme midler i brug for at afsløre den udbredte korruption bag opioidkrisen.