Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Our Planet – bag kulisserne

Dokumentarer, 2019, 63 minutter
Our Planet – bag kulisserne
Mange års optagelse af forskellige skabninger fra hele verden må utvivlsomt skabe en smule drama. Her er et kig bag scenen.
Dokumentareren Our Planet – bag kulisserne er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 63 minutter. Our Planet – bag kulisserne kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne dokumentarer er Inspirerende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skuespiller

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk - synstolkning;engelsk [original];tysk
Undertitler: engelsk;svensk;tysk;dansk

Mere ligesom Our Planet – bag kulisserne

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Evelyn
En instruktør og hans søskende plages af broderens selvmord og foretager en storslået og følelsesladet vandring gennem Storbritannien for at få ro i sindet.
Our Godfather – historien om en mafiaboss
I 1986 blev Tommaso Buscetta den første højtstående mafiaboss nogensinde til at vidne mod mafiaen. Det kostede ham og hans familie alt.
Sexanklagerne mod R. Kelly
Denne dokumentarserie fortæller den indviklede historie om anklagerne mod musikeren R. Kelly. Kvinder fortæller detaljeret om hans seksuelle og psykiske misbrug af dem.
Los Tigres del Norte at Folsom Prison
Det højtelskede norteño-band Los Tigres del Norte optræder i Folsom-fængslet på 50-årsdagen for Johnny Cashs ikoniske koncert.
Krystallen kalder: Om tilblivelsen af The Dark Crystal: Age of Resistance
Tag med stjerner, dukkeførere og skabere bag kulisserne, når de vækker Jim Hensons magiske verden Thra til live igen i en storslået fantasy-serie.