Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

På min hud

On My Skin: The Last Seven Days of Stefano Cucchi
Film, 2018, 100 minutter
På min hud
Stefano Cucchi bliver arresteret i Rom for en narkoforseelse og oplever en rædselsfuld uge i fængsel, som ændrer hans familie for evigt. Baseret på en sand historie.
Filmen På min hud er en Netflix Original og udkom i 2018 og varer 100 minutter. Denne film er Mørkt, Råt, Underspillet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

På min hud på IMDB

Score: 7,4 ud af 10

The incredible true story behind the most controversial Italian court cases in recent years. Stefano Cucchi was arrested for a minor crime and mysteriously found dead during his detention. In one week's time, a family is changed forever.

Trailer

Skuespillere i På min hud

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk;italiensk [original];italiensk - synstolkning
Undertitler: engelsk;italiensk;svensk;tysk;dansk

Mere ligesom På min hud

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Blood & Water
Efter at have mødt en svømmestjerne fra en privatskole til en fest prøver en teenagepige fra Cape Town at bevise, at det er hendes søster, som blev bortført ved fødslen.
Control Z
Da en hacker begynder at lække elevernes hemmeligheder til hele skolen, arbejder den socialt isolerede, men årvågne, Sofia på at afsløre den skyldige.
Sweet Magnolias
Maddie, Helen og Dana Sue, der har været venner hele livet, støtter hinanden, mens de tackler forhold, familie og karriere i den lille sydstatsby Serenity.
Den middelmådige Juanquini
En håbløs tryllekunstner udfører sit livs trick, da han ved et uheld får en forbryderkonge til at forsvinde under en politirazzia. Nu må han betale prisen.
White Lines
Zoe Walker lægger sit rolige liv bag sig for at efterforske sin brors forsvinden på Ibiza, hvor hun hurtigt føres ind i dekadente og farlige miljøer.