Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Papirhuset

Serie, 2017
Papirhuset
Otte tyve tager gidsler og låser sig inde i Spaniens kongelige mønt, da et forbryderisk geni manipulerer politiet til at udføre sin plan.
Serien Papirhuset er en Netflix Original og udkom i 2017. Denne medrivende krimiserie vandt prisen for bedste drama ved den internationale Emmy-uddeling og Premios Fénix. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Denne serie er Medrivende, Nerve.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Papirhuset på IMDB

Score: 7,6 ud af 10

A group of very peculiar robbers have assaulted the Factory of Moneda and Timbre to carry out the most perfect robbery in the history of Spain and taking home 2,400 million euros.

Skuespillere i Papirhuset

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk;spansk (Europa) [original];tysk;spansk (Europa) - synstolkning;fransk
Undertitler: engelsk;spansk (Europa);hollandsk;tysk;dansk

Mere ligesom Papirhuset

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Dokumentarserien er baseret på beretninger fra Epsteins ofre og undersøger, hvordan den dømte sexforbryder udnyttede sin rigdom og magt til at udføre sine forbrydelser.
Space Force
En firestjernet general arbejder modstræbende sammen med en excentrisk videnskabsmand om at gøre det amerikanske militærs nyeste afdeling, Rumvåbnet, klar til start.
Betaal
Embedsmænd, hyret til at flytte et landsbysamfund for at gøre plads til en ny motorvej, slipper en gammel forbandelse og en hær af britiske soldaterzombier løs.
Blood & Water
Efter at have mødt en svømmestjerne fra en privatskole til en fest prøver en teenagepige fra Cape Town at bevise, at det er hendes søster, som blev bortført ved fødslen.
Control Z
Da en hacker begynder at lække elevernes hemmeligheder til hele skolen, arbejder den socialt isolerede, men årvågne, Sofia på at afsløre den skyldige.