Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Papirhuset

Serie, 2017
Papirhuset
Otte tyve tager gidsler og låser sig inde i Spaniens kongelige mønt, da et forbryderisk geni manipulerer politiet til at udføre sin plan.
Serien Papirhuset er en Netflix Original og udkom i 2017. Denne medrivende krimiserie vandt prisen for bedste drama ved den internationale Emmy-uddeling og Premios Fénix. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Denne serie er Medrivende, Nerve.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Papirhuset på IMDB

Score: 7,6 ud af 10

A group of very peculiar robbers have assaulted the Factory of Moneda and Timbre to carry out the most perfect robbery in the history of Spain and taking home 2,400 million euros.

Skuespillere i Papirhuset

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk;spansk (Europa) [original];tysk;spansk (Europa) - synstolkning;fransk
Undertitler: engelsk;spansk (Europa);hollandsk;tysk;dansk

Mere ligesom Papirhuset

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Unaturlig udvælgelse
Genmanipulation kan bruges til alt fra at udrydde sygdomme til at vælge et barns træk og giver mennesker mulighed for at ændre på biologien. Mød videnskabsfolkene bag.
Interior Design Masters
Indretningsarkitekter in spe forvandler forskellige rum fra at være kedelige til at sprudle, når de kæmper om en skelsættende kontrakt med et førende hotel i London.
THE UNLISTED
Da de hører om en hemmelig sammensværgelse, der skal spore og kontrollere børn, går tvillingerne Dru og Kal og en gruppe rebeller sammen om at vinde deres verden tilbage.
Mægtige lille Bheem: Diwali
Tag med Bheem, når han laver skæg – og en lille smule ballade – samt pynter op derhjemme og propper sig med slik, mens lysfesten er i fuld gang.
The Yard
Efter et skæbnesvangert opgør i hjemmet kommer en mor i fængsel, hvor hun kæmper for at overleve i håbet om at blive genforenet med sin datter.