Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Patton Oswalt: I Love Everything

Serie, 2020
Patton Oswalt: I Love Everything
Han fylder 50, finder kærligheden igen, køber nyt hus og oplever eksistentiel frygt på en restaurant. Livet går stærkt for Patton Oswalt i denne standup-special.
Serien Patton Oswalt: I Love Everything er en Netflix Original og udkom i 2020. Oswalt vandt både en Emmy og en Grammy for sin standup-special for Netflix fra 2016, Talking for Clapping. Egnet for personer over 13 år. Patton Oswalt: I Love Everything kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Vittig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Patton Oswalt: I Love Everything på IMDB

Score: 6,2 ud af 10

Turning 50. Finding love again. Buying a house. Experiencing existential dread at Denny's. Life comes at Patton Oswalt fast in this stand-up special.

Skuespillere i Patton Oswalt: I Love Everything

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk - synstolkning;engelsk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom Patton Oswalt: I Love Everything

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy sætter gang i lattermusklerne og rytmerne i Manila med fokus på den lokale kultur i en special med filippinsk-amerikanske komikere, DJ's og B-boys.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.
Kan du høre mig?
Tre venner i et lavindkomstkvarter finder humor og håb i deres liv, mens de kæmper med dårlige kærester og dysfunktionelle familier.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Dokumentarserien er baseret på beretninger fra Epsteins ofre og undersøger, hvordan den dømte sexforbryder udnyttede sin rigdom og magt til at udføre sine forbrydelser.