Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Peep Show

Serie, 2012, 303.304 Bedømmelser
Peep Show
Den dovne Jeremy bliver smidt ud af sin kæreste og flytter ind hos sin ven Mark, der har et helt andet -- og helt skævt -- syn på verden.
Serien Peep Show udkom i 2012. Denne skæve komedie har fået fantastiske anmeldelser og vandt en BAFTA-pris for sin fjerde sæson. Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn. Denne serie er Kynisk, Vittig, Grovkornet.

Peep Show på IMDB

Score: 9 ud af 10

Mark and Jez are a couple of twenty-something roommates who have nothing in common - except for the fact that their lives are anything but normal. Mayhem ensues as the pair strive to cope with day-to-day life.

Skuespillere i Peep Show

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: engelsk;dansk

Mere ligesom Peep Show

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

The Resident
En medicinstuderende lærer på den hårde måde om livet på et hospital og får træning på jobbet under ledelse af en fremragende reservelæge.
Trinkets
En sørgende teenager bliver uventet ven med to klassekammerater på sin nye high school, da de alle tre lander i den samme gruppe for Anonyme Butikstyve.
Yankee
På flugt fra politiet krydser en mand fra Arizona grænsen til Mexico og bliver dybt involveret i narkosmugling ved hjælp af moderne teknologi.
Leila
I en nær fremtid, hvor et undertrykkende regime har splittet samfundet, går en kvinde mod systemet for at finde sin datter, der blev taget fra hende flere år tilbage.
Charité under krigen
I 1943 kæmper personalet på Berlins Charité-hospital med følgerne af 2. verdenskrig, naziregimet og dets racehygiejniske tiltag.