Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Peep Show

Serie, 2012, 303.304 Bedømmelser
Peep Show
Den dovne Jeremy bliver smidt ud af sin kæreste og flytter ind hos sin ven Mark, der har et helt andet -- og helt skævt -- syn på verden.
Serien Peep Show udkom i 2012. Denne skæve komedie har fået fantastiske anmeldelser og vandt en BAFTA-pris for sin fjerde sæson. Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn. Denne serie er Kynisk, Vittig, Grovkornet.

Peep Show på IMDB

Score: 9 ud af 10

Mark and Jez are a couple of twenty-something roommates who have nothing in common - except for the fact that their lives are anything but normal. Mayhem ensues as the pair strive to cope with day-to-day life.

Skuespillere i Peep Show

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: engelsk;dansk

Mere ligesom Peep Show

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Pandemi
I denne dokumentarserie møder vi heltene fra frontlinjen i kampen mod influenza og hører om deres indsats for at stoppe det næste globale udbrud.
At ramme plet – Tyskland
Amatørkokke prøver at genskabe fantastisk konfekt, men fejler naturligvis i denne komiske konkurrence. Og de gør det for hele 5000 euro.
Ares
En ambitiøs universitetsstuderende med planer om at blive en del af Amsterdams jetset indtræder i en eksklusiv forening – uvidende om dens skræmmende hemmeligheder.
Kipo og de utrolige væseners tid
En selvsikker, men hidtil beskyttet pige må lære at klare sig i en verden af mutantdyr. Hun lærer at overleve – og finde vej hjem – med hjælp fra sine brogede venner.
The Healing Powers of Dude
Da en 11-årig dreng med social angst starter i mellemskolen, finder han styrke og trøst hos en forpjusket og elskelig terapihund ved navn Dude.