Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Peep Show

Serie, 2012, 303.304 Bedømmelser
Peep Show
Den dovne Jeremy bliver smidt ud af sin kæreste og flytter ind hos sin ven Mark, der har et helt andet -- og helt skævt -- syn på verden.
Serien Peep Show udkom i 2012. Denne skæve komedie har fået fantastiske anmeldelser og vandt en BAFTA-pris for sin fjerde sæson. Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn. Denne serie er Kynisk, Vittig, Grovkornet.

Peep Show på IMDB

Score: 9 ud af 10

Mark and Jez are a couple of twenty-something roommates who have nothing in common - except for the fact that their lives are anything but normal. Mayhem ensues as the pair strive to cope with day-to-day life.

Skuespillere i Peep Show

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: engelsk;dansk

Mere ligesom Peep Show

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Kabaneri of the Iron Fortress: The Battle of Unato
Ikoma og Jernfortet flytter kampen til Unatos slagmark og går sammen med alliancen for at genvinde området fra kabane-horden.
De sidste børn på Jorden
Da zombier og uhyrer invaderer hans hjemby, slår en beslutsom 13-årig forældreløs dreng sig sammen med sine venner i håbet om at overleve kaosset.
Terrace House: Tokyo 2019-2020
Seks fremmede deler et fantastisk hus i Tokyo og leder efter kærligheden, mens de bor under samme tag. De har ingen drejebog – hvad, der sker, er helt op til dem.
Unbelievable
Da en ung kvinde beskyldes for at lyve om en voldtægt, ser to kvindelige betjente på en række overfald, som ligner uhyggeligt meget. Inspireret af virkelige hændelser.
The I-Land
En gruppe fremmede har fået slettet deres hukommelse og er blevet placeret sammen. Nu må de kæmpe for at overleve de barske realiteter og den ø, der holder dem fanget.