Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Pete Davidson: Alive From New York

Film, 2020, 49 minutter
Pete Davidson: Alive From New York
Pete Davidson, komikeren og stjernen fra Saturday Night Live, leverer en intim standup-special, der er optaget live i New York City.
Filmen Pete Davidson: Alive From New York er en Netflix Original og udkom i 2020 og varer 49 minutter. Egent for børn over 16 år. Pete Davidson: Alive From New York kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Ukonventionel, Fræk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Pete Davidson: Alive From New York på IMDB

Score: 5,9 ud af 10

Comedian Pete Davidson's intimate and candid stand-up special shot live in New York City.

Skuespiller

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk - synstolkning;engelsk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom Pete Davidson: Alive From New York

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Drager: Redningsrytterne: Jagten på den gyldne drage
Der er spændende eventyr i vente for redningsrytterne, når de tager ud for at finde et værdifuldt gyldent drageæg og beskytte det mod onde pirater.
Maska
En ambitiøs ung skuespiller er fast besluttet på at få succes og overvejer at forlade sin elskede iranske café, som hans familie har drevet i generationer.
Ladies Up
De lovende indiske komikere Prashasti Singh, Kaneez Surka, Supriya Joshi og Niveditha Prakasam føjer humor uden omsvøb til denne standupserie.
Tom Segura: Ball Hog
Tom Segura scorer nogle gode grin over tåkrummende, intime historier om mødre, fædre, det at følge sine drømme – og andre ting, man helst vil glemme.
Masameer - The Movie
En ung pige med flair for kunstig intelligens forsøger at gøre en forskel, mens tre venner bliver superhelte på jagt efter forbrydere. Baseret på den populære webserie.