Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Prinsen af Peoria: Juleelgens mirakel

Film, 2018, 29 minutter
Prinsen af Peoria: Juleelgens mirakel
Teddy er aldrig gået glip af lysfestivalen, men bowlingbanen er sneet inde. Intet problem! Emil insisterer på, at juleelgen nok skal redde situationen.
Filmen Prinsen af Peoria: Juleelgens mirakel er en Netflix Original og udkom i 2018 og varer 29 minutter. Prinsen af Peoria: Juleelgens mirakel kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Fjollet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skuespillere i Prinsen af Peoria: Juleelgens mirakel

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk - synstolkning;svensk;tysk;engelsk [original];dansk
Undertitler: tysk;engelsk;svensk;dansk

Mere ligesom Prinsen af Peoria: Juleelgens mirakel

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
Choked: Money Talks
En bankansat, der lider under sin arbejdsløse mands gæld – og sine egne bristede drømme – finder et hemmeligt lager af en tilsyneladende uendelig mængde penge derhjemme.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.