Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Prison Break

Serie, 2008, 5.425.010 Bedømmelser
Prison Break
Da en bygningsingeniørs bror bliver uskyldigt dømt for mord, beslutter han sig for at få ham ud af det berygtede Fox River-fængsel.
Serieen Prison Break udkom i 2008. Tilladt for børn på 15 år og derover. Denne Serie er Nervepirrende, Medrivende, Mørk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Prison Break på IMDB

Score: 9 ud af 10

Due to a political conspiracy an innocent man is sent to death row and his only hope is his brother who makes it his mission to deliberately get himself sent to the same prison in order to break the both of them out from the inside out.

Skuespillere i Prison Break

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: dansk;finsk;norsk bokmål;svensk

Mere ligesom Prison Break

Friday

Friday

(1995)

Breaking Bad

Breaking Bad

(2013)

Venner

Venner

(2003)

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Tacoens historie
Mange af de mest populære tacostilarter har en lang, rig og ikke særlig kendt historie bag sig. Gå i dybden med denne øjenåbner af et mundvandsfremkaldende madeventyr.
Designated Survivor: 60 Days
Da nationalforsamlingen kommer under et katastrofalt angreb, må miljøminister Park Mu-jin finde ud af, hvordan han skal lede Korea gennem det efterfølgende kaos.
Familieforetagendet
Da de hører, at Frankrig er på vej til at legalisere pot, skynder en uheldig iværksætter og hans familie sig at omdanne deres slagterforretning til en marihuanacafé.
Exhibit A
Denne serie om virkelige forbrydelser afslører, hvordan uskyldige mennesker er blevet dømt pga. af tvivlsomme retsmedicinske teknikker, såsom berørings-DNA og lighunde.
Den udvalgte
Tre læger, der er opsatte på at bringe en zikavaccine til det fjerntliggende Pantanal, støder sammen med en healer og bliver trukket dybt med ned i hans kults mysterier.