Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Problembarnet Nick

Serie, 2019
Problembarnet Nick
En familie får vendt tilværelsen på hovedet, da en teenagesvindler dukker oppe hjemme hos dem og hævder, at hun er et fjernt familiemedlem.
Serien Problembarnet Nick er en Netflix Original og udkom i 2019. Problembarnet Nick kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Vittig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Problembarnet Nick på IMDB

Score: 6,4 ud af 10

A family finds their lives turned upside down when a young, street-smart grifter shows up on their doorstep, claiming to be a distant relative.

Skuespillere i Problembarnet Nick

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk - synstolkning;svensk;tysk;engelsk [original];dansk
Undertitler: dansk;svensk;engelsk;tysk

Mere ligesom Problembarnet Nick

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Gry synger
Gry og hendes venner laver sød, skør musik til friske, moderne musikvideoer over klassiske børnesange.
Designated Survivor: 60 Days
Da nationalforsamlingen kommer under et katastrofalt angreb, må miljøminister Park Mu-jin finde ud af, hvordan han skal lede Korea gennem det efterfølgende kaos.
Familieforetagendet
Da de hører, at Frankrig er på vej til at legalisere pot, skynder en uheldig iværksætter og hans familie sig at omdanne deres slagterforretning til en marihuanacafé.
Den udvalgte
Tre læger, der er opsatte på at bringe en zikavaccine til det fjerntliggende Pantanal, støder sammen med en healer og bliver trukket dybt med ned i hans kults mysterier.
Rabbids Invasion
Kæmpemæssige, ustyrlige kaniner har invaderet Jorden, hvor de skaber kaos. Men vi må hellere vænne os til dem, for de har ikke tænkt sig at smutte igen!