Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Processen

Serie, 2019
Processen
Et mord påvirker en offentlig anklager, der har forbindelse til ofret, en advokat, der leder efter en karrierefremmende sag og en mistænkt, der nægter sig skyldig.
Serien Processen er en Netflix Original og udkom i 2019. Egnet for personer over 13 år Processen kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Skandaløs, Intellektuel, Mørk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Processen på IMDB

Score: 7,8 ud af 10

A group of characters is implicated in the brutal murder of Angelica, a 17 yo girl involved into something bigger than her: the prosecutor Elena Guerra, who discovers to be indissolubly ...

Skuespillere i Processen

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk;italiensk - synstolkning;italiensk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;italiensk;svensk

Mere ligesom Processen

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Kan du høre mig?
Tre venner i et lavindkomstkvarter finder humor og håb i deres liv, mens de kæmper med dårlige kærester og dysfunktionelle familier.