Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Pup Academy

Serie, 2020
Pup Academy
Menneskets bedste ven tager på en fantastisk rejse i denne serie om en usædvanlig skole for de mest nuttede, bedårende og nysgerrige vovser.
Serien Pup Academy udkom i 2020.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Pup Academy på IMDB

Score: 6,8 ud af 10

Welcome to a secret world where pups learn to be a human's best friend: PUP ACADEMY. Follow three unlikely puppies - and their human friends - as they work together to discover the power of...

Skuespillere i Pup Academy

Lyd og undertitler

Lyd: dansk;tysk;engelsk [original];svensk
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom Pup Academy

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Kan du høre mig?
Tre venner i et lavindkomstkvarter finder humor og håb i deres liv, mens de kæmper med dårlige kærester og dysfunktionelle familier.
Space Force
En firestjernet general arbejder modstræbende sammen med en excentrisk videnskabsmand om at gøre det amerikanske militærs nyeste afdeling, Rumvåbnet, klar til start.
The Big Flower Fight
Ti par florister, skulptører og havedesignere kæmper i en venskabelig blomsterkrig om, hvem der kan frembringe de største og vildeste haveskulpturer.
Patton Oswalt: I Love Everything
Han fylder 50, finder kærligheden igen, køber nyt hus og oplever eksistentiel frygt på en restaurant. Livet går stærkt for Patton Oswalt i denne standup-special.
Den middelmådige Juanquini
En håbløs tryllekunstner udfører sit livs trick, da han ved et uheld får en forbryderkonge til at forsvinde under en politirazzia. Nu må han betale prisen.