Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Raising Dion

Serie, 2019
Raising Dion
En mor, der er blevet enke, giver sig i kast med at løse mysteriet om sin unge søns spirende superkræfter, mens hun forsøger at holde hans usædvanlige evner skjult.
Serien Raising Dion er en Netflix Original og udkom i 2019. Raising Dion kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Familievenlig, Sindrig, Hjertevarm, Medrivende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Raising Dion på IMDB

Score: 6,2 ud af 10

A widowed single mom discovers that her son has super powers and tries to figure out how to raise him safely and responsibly.

Skuespillere i Raising Dion

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk - synstolkning;engelsk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom Raising Dion

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

THE UNLISTED
Da de hører om en hemmelig sammensværgelse, der skal spore og kontrollere børn, går tvillingerne Dru og Kal og en gruppe rebeller sammen om at vinde deres verden tilbage.
Mægtige lille Bheem: Diwali
Tag med Bheem, når han laver skæg – og en lille smule ballade – samt pynter op derhjemme og propper sig med slik, mens lysfesten er i fuld gang.
The Yard
Efter et skæbnesvangert opgør i hjemmet kommer en mor i fængsel, hvor hun kæmper for at overleve i håbet om at blive genforenet med sin datter.
Living with Yourself
Miles, der er midt i en livskrise, får foretaget en underlig behandling på en spa i et indkøbscenter. Han vågner op og opdager, at han har fået et nyt og bedre jeg.
The Writer
Da en populær krimiforfatter bliver beskyldt for et mord, der i mistænkelig grad minder om et plot i hans roman, må han navigere i et net af skjulte fjender.