Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Raising Dion

Serie, 2019
Raising Dion
En mor, der er blevet enke, giver sig i kast med at løse mysteriet om sin unge søns spirende superkræfter, mens hun forsøger at holde hans usædvanlige evner skjult.
Serien Raising Dion er en Netflix Original og udkom i 2019. Raising Dion kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Familievenlig, Sindrig, Hjertevarm, Medrivende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Raising Dion på IMDB

Score: 6,2 ud af 10

A widowed single mom discovers that her son has super powers and tries to figure out how to raise him safely and responsibly.

Skuespillere i Raising Dion

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk - synstolkning;engelsk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom Raising Dion

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Ashley Garcias univers udvider sig
Den 15-årige Ashley Garcia udforsker det store ukendte teenageliv, da hun flytter til den anden ende af landet for at satse på en karriere inden for robotteknologi.
Taj Mahal 1989
På og omkring universitetet i Lucknow i 1989 udforsker par i forskellige aldersgrupper kærligheden gennem ægteskab, spirende romancer og venskaber.
Locke & Key
Efter mordet på deres far flytter tre søskende sammen med deres mor til farens barndomshjem, hvor de finder magiske nøgler, som giver adgang til kræfter og hemmeligheder.
My Holo Love
En ensom kvinde finder uventet kærligheden i et forhold til et menneskelignende hologram, der er en tro kopi af dets vanskelige skaber.
Ragnarok
I en norsk by, der er truet af forurening og smeltende gletsjere, føles verdens undergang alt for nærværende. Der skal en legende til for at bekæmpe gammel ondskab.