Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

ReMastered: The Two Killings of Sam Cooke

Dokumentarer, 2019, 74 minutter
ReMastered: The Two Killings of Sam Cooke
Da soulsangeren Sam Cookes karriere var på vej op, tiltrak hans markante holdninger til borgerrettigheder sig opmærksomhed. Måske førte dette til hans død som 33-årig.
Dokumentareren ReMastered: The Two Killings of Sam Cooke er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 74 minutter. ReMastered: The Two Killings of Sam Cooke kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne dokumentarer er Følelsesladet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

ReMastered: The Two Killings of Sam Cooke på IMDB

An investigation into the circumstances and controversy surrounding Sam Cooke's murder.

Skuespiller

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk - synstolkning;engelsk [original]
Undertitler: engelsk;svensk;tysk;dansk

Mere ligesom ReMastered: The Two Killings of Sam Cooke

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Det ottende offer
Man kan ikke stole på nogen, efter at en terrorbombe i Bilbao dræber syv personer og ødelægger livet for en mistænkt islamisk militant og alle omkring ham.
QB1: Beyond the Lights
Denne medrivende serie følger vi tre quarterbackstjerner i high school, som spiller deres sidste sæson, inden de skal videre til førstedivisionen for college-hold.
Sextuplets
Da en kommende far opdager, at han faktisk er seksling, tager han ud på en vild rejse for at møde sin ukendte familie. Marlon Wayans spiller alle seks søskende.
Sydens dronning
En kvinde, der er vokset op under fattige kår, er efter flere år med blod, sved og tårer blevet en legende inden for narkohandel. Og det er ikke helt ufarligt.
45 rpm
I 1960'ernes Madrid lancerer musikproduceren Guillermo Rojas et rock and roll-pladeselskab med hjælp fra den håbefulde sanger Robert og den kvikke producer Maribel.