Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Residue

Serie, 2015, 33 Bedømmelser
Residue
Pludselige eksplosioner har hærget en by i fremtiden, og otte overlevende finder pludselig sig selv midt i et kaos af overnaturlige begivenheder.
Serien Residue udkom i 2015. Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn. Denne serie er Nervepirrende, Skræmmende, Foruroligende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Residue på IMDB

Score: 6,2 ud af 10

The government cover-up of the causes behind a massive explosion in a futuristic UK metropolis spur photo journalist Jennifer Preston on to search for the truth and in the process blow open a paranormal phenomenon haunting the city.

Skuespillere i Residue

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: norsk bokmål;svensk;hollandsk;finsk;engelsk;dansk

Mere ligesom Residue

Hemlock Grove

Hemlock Grove

(2015)

Orphan Black

Orphan Black

(2017)

Between

Between

(2016)

Sense8

Sense8

(2018)

Advantageous

Advantageous

(2015)

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

The Big Flower Fight
Ti par florister, skulptører og havedesignere kæmper i en venskabelig blomsterkrig om, hvem der kan frembringe de største og vildeste haveskulpturer.
White Lines
Zoe Walker lægger sit rolige liv bag sig for at efterforske sin brors forsvinden på Ibiza, hvor hun hurtigt føres ind i dekadente og farlige miljøer.
Spisetid med Nadiya
I denne madlavningsserie byder Nadiya Hussain på lækre genveje, vigtige ingredienser og hurtige yndlingsretter – perfekt til vore dages travle familier.
Win the Wilderness
Seks par kæmper om skødet til en hytte i Alaska ved at bevise, hvem af dem der er bedst egnet til at overleve i den smukke, uberørte og rå natur.
Brevet til kongen
En ung ridder under oplæring tackler ældgamle profetier, magiske kræfter og finurlige følgesvende, da han begiver sig ud på en episk mission for at redde sit kongerige.