Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

revisions

Serie, 2018
revisions
Shibuyas indbyggere sendes frem til år 2388. Her indkalder AHRV-agenten Milo skoleeleven Daisuke og hans venner til at kæmpe mod en fjendtlig cyborgrace.
Serien revisions er en Netflix Original og udkom i 2018. Denne serie er Kreativ, Medrivende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

revisions på IMDB

Score: 6 ud af 10

Daisuke Toujima is a second-year high school student who was abducted when he was young. He was involved in a special phenomenon called Shibuya Drift with his childhood friends Gai, Ru, ...

Skuespillere i revisions

Lyd og undertitler

Lyd: japansk [original];engelsk;japansk - synstolkning;tysk
Undertitler: svensk;dansk;engelsk;tysk;japansk

Mere ligesom revisions

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Ingress: The Animation
Da videnskaben opdager et mystisk stof, som kan påvirke den menneskelige hjerne, kæmper to grupperinger indædt for at få fingrene i dette formidable magtinstrument.
Rilakkuma and Kaoru
Hendes liv kan være lidt dagligdags, men Kaoru tager hjem til Rilakkuma, hendes charmerende dovne sambo, som tilfældigvis er en blød legetøjsbamse.
Ultraman
For årtier siden forlod en stjernehelt en fredelig jord. Nu må Ultramans søn beskytte Jorden mod en ny trussel fra rummet.
Stay Tuned!
Hun er den, man allermindst forventede ville kaste sig ud i rollen som journalist, og hun får alle til at være på stikkerne med sin excentriske opførsel.
My Husband Won't Fit
Kumiko og Kenichi mødtes på universitet og har et lykkeligt ægteskab, men med tiden truer et usædvanligt problem med at ødelægge deres forhold.