Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

revisions

Serie, 2018
revisions
Shibuyas indbyggere sendes frem til år 2388. Her indkalder AHRV-agenten Milo skoleeleven Daisuke og hans venner til at kæmpe mod en fjendtlig cyborgrace.
Serien revisions er en Netflix Original og udkom i 2018. Denne serie er Kreativ, Medrivende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

revisions på IMDB

Score: 6 ud af 10

Daisuke Toujima is a second-year high school student who was abducted when he was young. He was involved in a special phenomenon called Shibuya Drift with his childhood friends Gai, Ru, ...

Skuespillere i revisions

Lyd og undertitler

Lyd: japansk [original];engelsk;japansk - synstolkning;tysk
Undertitler: svensk;dansk;engelsk;tysk;japansk

Mere ligesom revisions

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Better Than Us
En familie på randen af et sammenbrud bliver ejere af en avanceret robot, der er eftertragtet af en stor virksomhed, drabsefterforskere og terrorister.
Cannon Busters
Den udødelige oprører Philly the Kid og hans uforlignelige pink Cadillac følges med en evig glad venskabsdroide på en mission for at finde en forsvundet prins.
The Naked Director
I 1980'ernes Japan fik en beslutsom mand vendt hvert et knusende nederlag til en mulighed. Han hed Toru Muranishi, og han revolutionerede sin branche.
KENGAN ASHURA
Ohma Tokita kommer ind i en skjult verden, hvor erhvervsmæssige tvister afgøres i brutale gladiatorkampe. Glem pengene. Han vil bare slås – og vinde.
SAINT SEIYA: Knights of the Zodiac
Seiya og Zodiac-ridderne rejser sig igen for at beskytte gudinden Athenes genopstandelse, men der hænger en mørk profeti over dem alle.