Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Rig på kærlighed

Film, 2020, 105 minutter
Rig på kærlighed
Overklassedrengen Teto vil vise sit værd over for Paula, som han er forelsket i, men da han fortæller hende, at han kommer fra fattige kår, bliver løgnen svær at styre.
Filmen Rig på kærlighed er en Netflix Original og udkom i 2020 og varer 105 minutter. Egnet for personer over 7 år Rig på kærlighed kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Rig på kærlighed på IMDB

Score: 6,2 ud af 10

Working incognito at his rich dad's company to test his own merits, Teto falls for Paula and tells her he grew up poor, a lie that spins out of control.

Skuespillere i Rig på kærlighed

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: portugisisk (Brasilien) - synstolkning;portugisisk (Brasilien) [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;portugisisk (Brasilien);svensk

Mere ligesom Rig på kærlighed

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy sætter gang i lattermusklerne og rytmerne i Manila med fokus på den lokale kultur i en special med filippinsk-amerikanske komikere, DJ's og B-boys.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian mikser sine musiske og komiske evner og filosoferer over kikset fodtøj, fugle, der ikke kan flyve, og sin frygt for ikke at være sjov nok.
Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby vender tilbage med sin anden special og graver dybt ned i popularitetens kompleksiteter, identitet og sit mærkeligste møde i hundeparken.
The Wrong Missy
Tim tror, at han har inviteret sin drømmekvinde med på en arbejdsferie på Hawaii. Da det går op for ham, at han har sms'et til den helt forkerte, er det for sent.